top of page

Voorwaarden & privacy

Voorwaarden

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 3,95 binnen Nederland. Je bestelling wordt per reguliere brievenbuspost verzonden en is daarom niet verzekerd. Mocht er iets mis zijn gegaan bij de verzending, neem dan contact op via tryntsje@trynemien.nl zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Betaling

In de webshop kun je o.a. betalen met onderstaande betaalmethoden:

  • iDeal

  • Visa

  • Mastercard

  • American Express

Verzending en levertijd

De kaarten worden leuk en zorgvuldig verpakt en verzonden in een stevige envelop of een verzenddoosje, zodat het als een kadootje bij je aankomt. Ik probeer de kaarten binnen drie werkdagen op de post te doen. 

(Mocht je een bestelling nodig hebben voor een bepaalde datum, neem dan even contact op via tryntsje@trynemien.nl Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.)

Retourneren

Ik probeer er altijd voor te zorgen dat jij als klant blij bent met je aankoop bij trynemien. Mocht je om een of andere reden niet tevreden zijn over je aankoop, dan hoor ik dat heel graag. Je kunt binnen veertien dagen na ontvangst contact met me opnemen via tryntsje@trynemien.nl. We zoeken dan samen een oplossing: je stuurt het product terug (in de originele staat) en ontvangt van mij een vervangend product, of ik betaal het aankoopbedrag terug. Let op, gepersonaliseerde producten kunnen niet zomaar geretourneerd worden. Neem contact met me op om te overleggen. De verzendkosten van retourzendingen zijn voor eigen rekening van de koper; ik kan gratis retourzenden helaas nog niet aanbieden als service. 

Gepersonaliseerde producten / werk in opdracht

Op het eindproduct staat altijd klein trynemien.nl, tenzij anders afgesproken. Daarnaast blijft de illustratie intellectueel eigendom van trynemien en heb ik dus het recht om de illustratie (of een gedeelte ervan) later nog eens te gebruiken.

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van trynemien tegenover de koper kan nooit meer bedragen dan de inkoopwaarde van het geleverde en is te allen tijde beperkt tot €250,- per voorval. Voor geretourneerde zendingen of ruilzendingen is de koper aansprakelijk. 

Overmacht

Trynemien is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting tegenover de klant als zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht behoort in ieder geval grote bedrijfsstoring waardoor orders niet verwerkt kunnen worden en ziekte en familieomstandigheden. In geval van overmacht is trynemien nooit verplicht tot het uitbetalen van enige schadevergoeding.

Contact

tryntsje@trynemien.nl

Tryntsje van der Bij

Middenweg 141

9468 GL Annen

KvK: 83295356 

BTW nr. NL003608155B47

Privacy

Bij het bestelproces laat je je gegevens achter. Deze worden slechts gebruikt voor het verwerken van je bestelling, en zullen nooit worden doorgegeven aan derden. Hieronder lees je het volledige privacybeleid.

Intellectueel eigendom

Deze webwinkel is eigendom van trynemien. Tekst- en beeldmateriaal van deze site mogen alleen gebruikt worden met mijn uitdrukkelijke toestemming.

Privacyverklaring

Trynemien is een eenmanszaak gespecialiseerd in illustratie en ontwerp.

Contactpersoon: Tryntsje van der Bij

Adres: Middenweg 141, 9468 GL Annen

Ik, Tryntsje van der Bij, vind jouw privacy van groot belang. Ik houd mij dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat ik met zorg om ga met jouw persoonlijke informatie die je aan mij hebt toevertrouwd. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik bij mijn webwinkel trynemien.nl doe met jouw persoonlijke informatie. 

Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact met mij op via tryntsje@trynemien.nl.

Persoonsgegevens

Trynemien verwerkt je persoonsgegevens wanneer je gebruik maakt van onze diensten (dus wanneer je een bestelling plaatst of het contactformulier invult). De volgende gegevens worden door trynemien verwerkt: Voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres. En ook overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld via het contactformulier. En gegevens over je activiteiten op onze website, je internetbrowser, device en tot slot je bankrekeningnummer.

Doel verzameling persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden door trynemien verzameld voor de volgende doeleinden:

  • Voor het verwerken en afhandelen van je bestelling en de betaling.

  • Het afleveren van goederen en diensten bij jou.

  • Om, wanneer het nodig is, contact op te kunnen nemen met als doel de aangeboden diensten optimaal uit te kunnen voeren.

  • Bij een wettelijke verplichting van mij (zoals bv opgevraagde gegevens door de Belastingdienst) het verwerken van persoonsgegevens.

Trynemien monitort het surfgedrag van de bezoeker op de website om daarmee de website te verbeteren en af te stemmen op de voorkeuren van de bezoeker.

Trynemien neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van trynemien) tussen zit.

Hoe lang worden jouw persoonsgegevens bewaard?

Je persoonsgegevens worden door trynemien niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Trynemien bewaart de persoonsgegevens zoals hierboven omschreven voor de wettelijke minimale bewaringstermijn van 7 jaar zoals voorgeschreven door de Belastingwet.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

 

Ik geef je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor je bestelling in mijn webwinkel of als ik dat wettelijk verplicht ben (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Ik verkoop jouw gegevens niet aan derden.

Ik werk met bepaalde bedrijven samen. Deze partners zoals Wix Payments en PostNL, kunnen dus je persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om jou te kunnen leveren wat je hebt gekocht.

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van mijn verwerker Wix. Wix zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. 

In mijn webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Ook Drukkerij Horstman en/ of Peter Print zullen gegevens worden verstrekt, maar alleen bij bestellingen op maat.

Cookies en vergelijkbare technieken

Om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht, maakt trynemien gebruik van verschillende technieken. Dit is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die hieruit voortkomt, via cookies (zoals IP-adressen, browser type en bezochte pagina’s) wordt zo anoniem mogelijk verzameld, wordt niet verstrekt aan derden en is niet gekoppeld aan andere persoonsgegevens.

Momenteel gebruikt trynemien alleen technische en functionele cookies en/of analytische cookies op de website die geen inbreuk maken op jouw privacy. Deze cookies optimaliseren het gebruiksgemak voor jou en zorgen er bijvoorbeeld voor dat je voorkeursinstellingen onthouden worden, de website goed werkt en geoptimaliseerd blijft. Je kunt ervoor kiezen de cookies uit te schakelen door gebruik te maken van de instellingen van je internetbrowser. Je kunt je browser zo instellen dat cookies niet meer worden opgeslagen. Ook kun je alle informatie die eerder is opgeslagen verwijderen via de instellingen van je internetbrowser.

Inzage, aanpassen of verwijderen van je gegevens

Wanneer je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met mij opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan en ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder, vraag ik je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Ik reageer zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

 

Dit zijn je rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens trynemien van jou heeft en wat we ermee doen

  • inzage in de persoonsgegevens die we van jou hebben

  • het laten corrigeren van fouten

  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

  • intrekken van toestemming

  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Wijzigen van privacy verklaring

We houden wijzigingen in het privacybeleid bij en doen zo nodig aanpassingen. Kijk daarom regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Klacht indienen

Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, trynemien wil je er op wijzen dat wanneer je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, je het recht hebt om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dat is de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Beveiliging van jouw persoonsgegevens

Beveiliging van persoonsgegevens vind ik erg belangrijk. Ik neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Ik pas de beveiliging waar nodig aan en heb aandacht voor wat er mis kan gaan. Als je toch de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan alsjeblieft direct contact met mij op via tryntsje@trynemien.nl.

 

Contactgegevens

trynemien

Tryntsje van der Bij

Middenweg 141

9468 GL Annen

Nederland

tryntsje@trynemien.nl

www.trynemien.nl

Privacy
Betalen
Verzendkosten
Verzending
Retouneren
bottom of page