top of page

Over mij

Aan het werk_edited.jpg

Fotografie: Mariska de Groot

Het lijnenspel, de structuur en de kleuren in de natuur inspireren mij, van de donkere woeste wolken in een dreigende lucht, tot de takken van een boom die samen een perfecte vorm creëren en de fijne elegantie van de vleugels van een insect. 

Hoi!

 

Ik ben Tryntsje van der Bij en ik illustreer. Onder de naam Trynemien ontwerp ik onder andere kaarten, posters en maatwerk op verzoek.

Ik ben levensgenieter, moeder en krijg heel veel energie van mooie dingen maken. Bij mijn illustraties maak ik gebruik van technieken als aquarelleren, ecoline, inkt en druktechnieken zoals linosnede en sjabloneren.

Duurzaamheid vind ik belangrijk en daarom gebruik ik weinig tot geen verpakkingen. Daarbij zoek ik altijd naar duurzame ideeën en oplossingen voor mijn producten. Dit vertaalt zich in blijmakende kaartjes gedrukt op eco-vriendelijk papier. 

 

In mijn illustraties staan natuur en plezier centraal. Ik geniet van kleine dingen, zoals broodjes bakken aan stokken boven de vuurkorf in onze achtertuin of een taartje bij het ontbijt. Ik verwonder me, het liefst samen met mijn kinderen, over een mooie bloem, een paddenstoel of een addertje, zwart en glanzend, kronkelend over het pad in het bos.

Het lijnenspel, de structuur en de kleuren in de natuur inspireren mij, van de donkere woeste wolken in een dreigende lucht, tot de takken van een boom die samen een perfecte vorm creëren en de fijne elegantie van de vleugel van een insect. 

Naast dat ik op eigen initiatief illustreer en ontwerp, werk ik ook graag samen en in opdracht. Wil jij een persoonlijke kaart voor een geboorte, bruiloft of jubileum, of een krachtige illustratie voor jouw website of tijdschrift? Of wil je een mooi logo en bijpassende huisstijl voor jouw bedrijf? Ik ga graag met je in gesprek!

Tevens ben ik in te vliegen als gastdocent/ freelancer voor het geven van workshops aan zowel kinderen als volwassenen.
Vul het contactformulier in op deze site of stuur me een mail. Ik neem dan binnen een aantal dagen contact met je op. 

Ben je nieuwsgierig naar meer creaties, projecten en een klein inkijkje in mijn leven? Je kunt me volgen op Instagram: @bijtrynemien.

Tak lampionnen_edited.jpg
bottom of page