top of page

Workshops

Wil jij met mij aan de slag met druktechnieken of mixed media? Dat kan! Ik ben werkzaam als gastdocent op scholen, maar je kunt me ook invliegen voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeestje, familiefeestje, kinderfeestje, vriend(inn)enuitje, teambuilding etc.

Kijk hieronder voor een overzicht van mijn aanbod.

Op vrijdag 15 maart van 9:30 tot 12:00 uur staat er een workshop Druktechnieken voor volwassenen op de planning in Annen. Kosten 35,- incl. koffie, thee, wat lekkers en materiaal.

We gaan aan de slag met sjabloneren en foamdrukken! Dat laatste lijkt qua resultaat erg op linosnede, maar is een stuk sneller, makkelijker en veiliger voor je vingers ;) 

Kortom, een heerlijk ochtendje freubelen, met je handen bezig, uit je hoofd en in je lijf! 

Geef je op via onderstaande knop of door een mailtje te sturen naar: tryntsje@trynemien.nl

ps. het kan doorgaan bij min. 6 en max. 10 personen.

Collage Trynemien Cultuuraanbod (1).jpg

Lessen en workshops

In overleg is er veel mogelijk. Ook werken op projectbasis en thematisch werken behoren tot de mogelijkheden. Benader mij gerust om samen jouw ideeën en de mogelijkheden te bespreken. Ervaring of talent is niet nodig bij mijn workshops, iedereen kan het, echt!

Druktechnieken

Je gaat aan de slag met verschillende druktechnieken als foamdruk, sjabloondruk en/ of collografie (materiaaldruk). Je creëert een landschap met sjabloondruk, je leert plannen en vooruitkijken met foamdrukken en je leert anders naar materiaal te kijken met collografie. 

Ga mee op ontdekkingsreis en verras jezelf keer op keer met je afdrukken!

Mixed Media

Houd jij ervan om creatief bezig te zijn en mooie dingen te maken? Dan is deze workshop iets voor jou. 

Je gaat aan de slag met verschillende technieken zoals schilderen, tekenen, knippen, plakken, collage, stempelen en nog veel meer! 

Je gaat experimenteren met kleur, vorm en materiaal en leert creatief naar materiaal te kijken.

Reviews:

'Ik had verwacht dat ik niks zou kunnen creëren, maar omdat het zo toegankelijk is was dat geen probleem. Ik ben heel enthousiast!'

'Wat is dit superleuk! Ook al ben je niet creatief, je krijgt hoe dan ook iets moois op papier en je enthousiasme steekt aan. Top!'

'Boven verwachting: Gezelligheid, leuke groep en erg leuk om zo samen bezig te zijn. Een dikke 10!'

'Nog leuker dan ik had gehoopt. Tryntsje haalt heel fijn de 'drempels' weg. Gewoon doen. Het kan niet fout! In dat enthousiasme gingen we los!'

'Leuke dingen geleerd, erg inspirerend'

18302170459030361.webp
IMG_20231024_195703~2.jpg
IMG_20230922_122301.jpg
IMG_20230928_104145.jpg
20231006_185238-COLLAGE.jpg
20231006_185519-COLLAGE.jpg
bottom of page